Jelenlegi hely

Kozákné Papp Gabriella

Kozákné Papp Gabriella gyógytornász - fiziotherapeuta. Mozgásfejlődésükben sérült, illetve megkésett csecsemők neurohabilitációs tréningjét végzem immár 15 éve sikeresen megyénkben. A kezelés egyéni, személyre szabott, a beteg otthonában történik, így a szülők aktív közreműködésével és betanításával jár. Elsősorban csípőficam, dongaláb, szülési felkarbénulás, ferde nyak, és a szülés során bekövetkezett idegrendszeri problémák komplex rehabilitációját tartalmazza a kezelés.

2000-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Egészségügyi Karán, gyógytornász szakon. Pályámat a Fejér Megyei Szent György Kórház Csákvári Intézetében kezdtem mozgásszervi rehabilitációs és reumatológiai osztályokon. 2003-ban egy Fejér megyei otthonápolási cég gyógytornásza lettem, emellett multinacionális cégeknél vállaltam munkahelyi gyógytornát, mely elsősorban a számítógépes ülő foglalkozásúak gerincvédelmére irányult.

Amennyiben a témával  kapcsolatban bármilyen kérdésük van, szívesen állok a rendelkezésükre.

Elérhetőség:
Telefon: 06/30/3004377
email: k.pappgabo@gmail.com
Jelenleg a Medicover Egészségközpontban, illetve az Öreghegyi Magánklinikán van magánrendelésem, elsősorban telefonon tudnak elérni.

A fórumon feltett kérdésekre 4-5 munkanapon belül válaszolok.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére